+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Alu-Frost Nerezová opierka ľavej nohy pre Suzuki Alto, 2009-14

34,20 €
5-14 dní
SKU
32-3962
Nerezová opierka ľavej nohy pre Suzuki Alto, 2010-14

Praktická nerezová opierka Vám efektívne ochráni nášlapový priestor pre ľavú nohu vodiča pred trvalým odrením, alebo postupným opotrebovaním čalúnenia.

Opierka nohy je praktickým aj dizajnovým prvkom pre Vaše vozidlo. Slúži pre odloženie nohy na dlhšie cesty. Je vyrobená z kvalitnej nereze, ktorá zaručuje vysokú pevnosť, čierne protišmykové prvky sú fabricky nalepené a sú vyrobené zo špeciálnej živice. Okrem protišmykovej a estetickej funkcie živicové výstupky zároveň plnia úlohu ochrany samotnej opierky proti poškriabaniu.

Vyrobené na mieru Jednoduchá inštalácia Dodá športový vzhľad Špecifikácia - špičkové továrenské spracovanie - vysoká kvalita materiálu - pekný dizajnový prvok interiéru vozidla - jednoduchá montáž Montáž sa vykonáva dvoma spôsobmi, podľa toho, ako je priestor pre nohu v aute riešený. Jedna z možností je tá, že sa opierka nalepí na plastovú pôvodnú opierku nohy, druhý spôsob je uchytením na suchý zips + nalepenie.

Opierka nohy je určená pre konkrétny model vozidla, je presne tvarovaná podľa modelu, roku výroby a generácie vozidla.

Výrobok zároveň dodáva vozidlu luxusný vzhľad, opierka je veľmi pekne spracovaná a sedí presne na určené vozidlo. Po namontovaní budí dojem OEM fabrického vyhotovenia.

Väčšina vozidiel má na vnútornom blatníku gumené spevnenie, aby nedochádzalo k predratiu základného čalunenia. Na zadnej strane opierky sa nachádzajú predinštalované 3M lepiace pásky, ktoré zabezpečia pevné a trvalé spojenie s touto gumenou časťou na vozidle, ktorú po nainštalovaní kompletne prekryje.

Vhodnosť výrobku pre Vaše vozidlo si prekontrolujte v záložke ""Vhodné pre"". U líšt nárazníka je dôležitý nie len výrobca, model auta a rok výroby ale aj karosárske vyhotovenie (kombi, sedan, hatchback). 

Ďalšie informácie
Katalógové číslo 32-3962
Materiál Oceľ - Nerez
Hmotnosť 0.500000
Výrobca Alu-Frost
Našli sme ďalšie produkty, ktoré by sa vám mohli páčiť!
Viac produktov od výrobcu Alu-Frost
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené