+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Amio Istič do auta - poistka - 12-48V - 80A

12,62 €
3-6 dni
SKU
AMI - 03827
  • Kúpte 2 za 11,36 € za kus a ušetrite 10%
  • Kúpte 5 za 10,10 € za kus a ušetrite 20%
Vysokokvalitný automobilový istič, ideálny na ochranu vášho vozidla pred preťažením a skratom. Táto poistka, ktorá funguje ako istič, je kompatibilná s 12V, 24V a 48V systémami, čo z nej robí základnú súčasť každého vozidla na zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti.

Vysokokvalitný automobilový istič, ideálny na ochranu vášho vozidla pred preťažením a skratom. Táto poistka, ktorá funguje ako istič, je kompatibilná s 12V, 24V a 48V systémami, čo z nej robí základnú súčasť každého vozidla na zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti.

Kľúčové vlastnosti:

  • Univerzálna kompatibilita : Navrhnuté pre prevádzku na 12V, 24V a 48V systémoch, vďaka čomu je ideálne pre rôzne aplikácie v autách, nákladných autách a iných vozidlách.
  • Vysoká prúdová kapacita : Poistka zvláda vysoké prúdy, čím poskytuje účinnú ochranu proti preťaženiu a skratu.
  • Automatická prevádzka : Funkcia automatického resetovania eliminuje potrebu ručnej výmeny poistiek, čím sa zvyšuje pohodlie a bezpečnosť používania.
  • Pevná konštrukcia : Vyrobené z trvanlivých a odolných materiálov, čo zaisťuje dlhotrvajúcu a spoľahlivú prevádzku aj v náročných podmienkach.

Aplikácie:

  • Ochrana elektrického systému vozidla: Ideálna na ochranu elektrických systémov v autách, nákladných autách, obytných autách a iných vozidlách a chráni ich pred poškodením spôsobeným preťažením alebo skratom.
  • Napájanie príslušenstva: Ideálne na ochranu doplnkového príslušenstva do auta, ako sú audio zosilňovače, chladiace boxy, vzduchové kompresory a ďalšie zariadenia vyžadujúce stabilné a bezpečné napájanie.
  • Energetické systémy: Ideálne pre fotovoltaické inštalácie a iné energetické systémy, kde je potrebná spoľahlivá ochrana proti prepätiu a preťaženiu.

Ďalšie informácie:

  • Jednoduchá inštalácia: Poistka sa ľahko inštaluje a jej kompaktný dizajn umožňuje bezproblémové umiestnenie do elektrického systému vozidla.
  • Bezpečnosť: Vybavená ochranou proti prehriatiu a preťaženiu, ktorá zaručuje bezpečné používanie a ochranu vášho vozidla a jeho vybavenia.

Zhrnutie:

Autoistič 12V, 24V, 48V je spoľahlivým riešením na ochranu vášho vozidla a jeho elektrických systémov. Jeho vysoká kvalita, jednoduchosť použitia a všestrannosť z neho robia nenahraditeľný prvok každého napájacieho systému. Zaistite si pokoj a bezpečnosť – vyberte si našu automatickú poistku a užívajte si bezproblémovú prevádzku vášho vozidla!

Ďalšie informácie
EAN 5903293038277
Napájanie 12 V, 24 V
Výkon 80,00 A
Hmotnosť 0.107000
Balenie 1 kus
Výrobca Amio
Viac produktov od výrobcu Amio
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené