+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Amio Vodotesný konektor 2x USB-C so spínačom / digitálny voltmeter - 12/24V

18,74 €
3-6 dni
SKU
AMI-04226

60W, duálny USB typ C PD 30W, podpora rýchleho nabíjania • Digitálny voltmeter • S vypínačom na zapnutie a vypnutie • S priehľadným krytom na odčítanie napätia

Zmodernizujte spôsob nabíjania svojich zariadení pomocou našej inovatívnej vodotesnej nabíjačky, ktorá kombinuje moderné technológie, funkčnosť a štýl! Táto nabíjačka, navrhnutá pre používateľov, ktorí si cenia pohodlie a bezpečnosť, je ideálna pre autá, lode a všetky poveternostné podmienky.

Kľúčové vlastnosti:

  • Dva porty USB-C: Umožňuje nabíjať dve zariadenia súčasne, vďaka čomu je ideálny pre rodiny a ľudí, ktorí cestujú s viacerými príslušenstvom.
  • Tester napätia s digitálnym indikátorom: Integrovaný voltmeter umožňuje neustále sledovať napätie, čo zvyšuje bezpečnosť používania a chráni pred možným poškodením zariadení.
  • Vypínač : Funkčný vypínač umožňuje jednoduché zapnutie a vypnutie nabíjačky, čo šetrí energiu a zvyšuje komfort používania.
  • Vodotesný dizajn : Ponúka vynikajúcu ochranu proti vode a vlhkosti, vďaka čomu je ideálny na použitie v drsných poveternostných podmienkach.
  • Červený LED indikátor: Informuje vás o stave nabíjania a zároveň dodáva interiéru vášho vozidla moderný štýl.

Vodotesná nabíjačka je nielen funkčným zariadením, ale aj elegantným doplnkom, ktorý splní potreby aj tých najnáročnejších používateľov. Pevná konštrukcia, pokročilé funkcie a estetický dizajn z neho robia produkt, ktorý spája komfort a modernosť.

Investujte do kvality a bezpečnosti výberom vodotesnej nabíjačky s USB portami a testerom napätia. Užite si rýchle a spoľahlivé nabíjanie vašich zariadení, nech ste kdekoľvek, a zdvihnite svoje vozidlo!

Ďalšie informácie
EAN 5903293042267
Napájanie 12 V, 24 V
Výstupné napätie 5 V DC
Výstupný konektor USB-C
Výkon 60,00 W
Výkon 5,00 A
Hmotnosť 0.035000
Balenie 1 kus
Výrobca Amio
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené