+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

 Skladom  -  znamená
priamo v našej predajni

Alu-Frost Profilovaná lišta nárazníka - nerez matná pre Toyota Venza, 2008-12

70,20 €
5-14 dní
SKU
25-4024
Profilovaná lišta nárazníka - nerez matná pre Toyota Venza, 2008-12

Profilovaná ochranná lišta hornej hrany zadného nárazníka vyrobená z matnej nerezovej ocele s frézovanými lesklými pruhmi.

Lišta je určená pre konkrétny model vozidla, je presne tvarovaná podľa modelu, roku výroby a karosárskeho vyhotovenia.

K poškriabaniu hornej hrany nárazníka najčastejšie dochádza pri nakladaní / vykladaní do batožinového priestoru. Ochranná lišta sa jednoducho nalepí na hornú stranu nárazníka a tým chráni nárazník pred neželaním poškriabaním.

Výrobok zároveň dodáva vozidlu luxusný vzhľad, lišta je veľmi pekne spracovaná a sedí presne na určené vozidlo. Po namontovaní budí dojem OEM fabrického vyhotovenia.

Na spodnej strane lišty sa nachádza predinštalovaná 3M lepiaca páska, ktorá zabezpečí pevné a trvalé spojenie lišty s nárazníkom.

Lišta je vyrobená z kvalitnej matnej nerezovej ocele. Lišta má vyfrézovaných viacero lesklých pozdĺžnych pruhov, čím získava na originálnosti a elegancii. Odoláva poveternostným vplyvom (-40°C / +50°C), vlhkosti a nekoroduje.

Montáž:

  • Pred montážou skontrolujte či Vám prišla správna lišta. Nedávajte dole ochrannú fóliu. Lištu priložte na zadný nárazník, aby ste mali 100% istotu, že je vhodná pre dané auto.
  • Zadný nárazník umyte a poriadne vysušte. Povrch odmastite.
  • Priložte nerezovú lištu na nárazník aby ste si určili miesto kde ju chcete mať. Pomocou pásky si označte kraje lišty, aby ste už na finálne lepenie vedeli, kam lištu umiestniť.
  • Odstráňte ochrannú fóliu z 3M pásky a priložte na nárazník. Lepenie sa musí podariť hneď na prvýkrát! Ak nalepíte lištu zle, tak odlepenie je už extrémne náročne až nemožné bez poškodenia.

Vhodnosť výrobku pre Vaše vozidlo si prekontrolujte v záložke "Vhodné pre". U líšt nárazníka je dôležitý nie len výrobca, model auta a rok výroby ale aj karosárske vyhotovenie (kombi, sedan, hatchback). 

Ďalšie informácie
Katalógové číslo 25-4024
Materiál Oceľ - Nerez
Balenie 1 kus
Hmotnosť 0.500000
Výrobca Alu-Frost
Našli sme ďalšie produkty, ktoré by sa vám mohli páčiť!
Viac produktov od výrobcu Alu-Frost
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené