+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Amio Vodotesný konektor 2x USB-C QC3.0 so spínačom / digitálny voltmeter - 12/24V

17,92 €
3-6 dni
SKU
AMI-04225

60W, dual USB type C PD 30W, podporuje fast charging• digitálny Voltmeter

Posuňte pohodlie a bezpečnosť nabíjania na novú úroveň s našou vodotesnou nabíjačkou, ktorá kombinuje moderné technológie a funkčnosť! Táto nabíjačka je ideálna pre autá, lode a do všetkých podmienok a bola navrhnutá pre používateľov, ktorí oceňujú spoľahlivosť a inovatívne riešenia.

Kľúčové vlastnosti:

  • Dva porty USB C : Umožňuje nabíjať dve zariadenia súčasne, vďaka čomu je ideálny pre rodiny a používateľov s viacerými príslušenstvom.
  • Tester napätia s digitálnym indikátorom : Integrovaný voltmeter umožňuje neustále sledovať napätie, čo zvyšuje bezpečnosť používania a chráni pred možným poškodením zariadení.
  • Vodotesný dizajn : Vynikajúca ochrana proti vode a vlhkosti, vďaka čomu je ideálny na použitie v drsných poveternostných podmienkach.
  • Červená LED kontrolka : Funkčný prvok informujúci o stave nabíjania, ktorý zároveň dodáva interiéru vozidla moderný štýl.
  • Univerzálne napätie (12/24V) : Ideálne pre rôzne typy vozidiel, od osobných áut po nákladné autá a lode, vďaka čomu je všestranným riešením.

Vodotesná nabíjačka je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú svoje zariadenia nielen rýchlo nabiť, ale mať aj plnú kontrolu nad ich bezpečnosťou. Pevná konštrukcia, inovatívne funkcie a elegantný dizajn z neho robia produkt, ktorý určite splní očakávania aj tých najnáročnejších užívateľov.

Investujte do moderných riešení a užívajte si rýchle a bezpečné nabíjanie vašich zariadení, nech ste kdekoľvek! Vyberte si našu vodotesnú nabíjačku s USB portami a testerom napätia a zvýšte štandardy svojho vozidla!

Ďalšie informácie
EAN 5903293042250
Napájanie 12 V, 24 V
Výstupné napätie 5 V DC
Výstupný konektor USB-C
Výkon 60,00 W
Výkon 5,00 A
Hmotnosť 0.034000
Balenie 1 kus
Výrobca Amio
Viac produktov od výrobcu Amio
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené