+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Amio Kábel USB Lightning iPhone iPad Full LINK 2,4A

6,45 €
3-6 dni
SKU
AMI - 01432
Určené pre iPhone, iPad, a iPod. Rovnako je ideálny pre všetky USB nabíjačky a skvelý do autonabíjačiek. S kvalitným rezervným káblom v taške, aute alebo v práci si iPhone vždy nabijete. Dĺžka káblu 100cm. Priechodný prúd 2,4 A

Výnimočná kvalita a výkon

1-metrový kábel USB to Lightning FullLINK je nenahraditeľným doplnkom pre každého používateľa zariadenia Apple. Vyrába ho rešpektovaná značka AMIO a ponúka spoľahlivosť a rýchle nabíjanie a synchronizáciu dát, ktoré splní očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Rýchle nabíjanie 2,4A

S podporou nabíjacieho prúdu až 2,4A kábel zaistí rýchle a efektívne nabíjanie vášho iPhone, iPad alebo iPod. Vďaka tomu budú vaše zariadenia vždy pripravené na použitie v krátkom čase, čo je mimoriadne praktické pri každodennom používaní.

Kompatibilita so zariadeniami Apple

Tento kábel je plne kompatibilný so širokou škálou zariadení Apple vybavených konektorom Lightning. Bez ohľadu na to, či potrebujete nabiť svoj iPhone, iPad alebo iné zariadenia Apple, kábel si svoju prácu odvedie dokonale.

Trvanlivosť a spoľahlivosť

Kábel bol navrhnutý na dlhodobé používanie. Kvalitné materiály a pevná konštrukcia ho robia odolným voči ohybu a oderu, čo zaručuje jeho životnosť. Vďaka tomu si môžete byť istí, že vám kábel bude slúžiť dlhé roky.

Ergonómia a pohodlie

Optimálna dĺžka 1 meter zaisťuje pohodlné používanie v rôznych situáciách - doma, v kancelárii alebo na cestách. Kábel je ľahký a flexibilný, čo uľahčuje skladovanie a prepravu a minimalizuje riziko zamotania.

Štýlový dizajn

Kábel má moderný a elegantný dizajn, ktorý dokonale ladí s estetikou zariadení Apple. Je nielen funkčným, ale aj štýlovým doplnkom vašej každodennej sady doplnkov.

špecifikácia:

  • Konektory: USB A - Lightning
  • Dĺžka: 1 m
  • Maximálny nabíjací prúd: 2,4A
  • Farba: Biela
  • Kompatibilita: Zariadenia Apple s portom Lightning
Ďalšie informácie
EAN 5903293014325
Hmotnosť 0.037000
Vstup USB
Výstupný konektor Apple Lightning
Dĺžka 100,00 cm
Výkon 2,40 A
Balenie 1 kus
Výrobca Amio
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené