+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Amio Kábel USB do micro USB - FullLINK 1m - 2,4A

6,06 €
3-6 dni
SKU
AMI - 01431
Tento dátový a nabíjací kábel značky AMiO by mal byť povinnou výbavou každého vodiča. Svoje uplatnenie nájde však aj v domácnosti. Výkonný dátový a nabíjací kábel v dĺžke 1 meter je určený pre rýchly prenos dát alebo pre rýchle nabíjanie mobilného telefónu alebo iného zariadenia. Jedna strana kábla je zakončená klasickým USB konektorom a druhá micro USB konektorom. Kábel je dokonale kompatibilný so všetkými zariadeniami, ktoré majú integrovaný micro USB konektor.

Vysoká kvalita a spoľahlivosť
Mikro USB kábel FullLINK AMIO-01431 s dĺžkou 1 meter je ideálnym riešením pre ľudí, ktorí oceňujú rýchle a bezpečné nabíjanie a prenos dát.

Rýchle nabíjanie 2,4A
Vďaka podpore nabíjacieho prúdu až 2,4A vám tento kábel umožňuje rýchle nabíjanie mobilných zariadení, čo je užitočné najmä pri každodennom používaní. Už nemusíte čakať hodiny, kým bude váš telefón, tablet alebo iné zariadenie pripravené na prácu.

Univerzálna kompatibilita
Kompatibilné so širokou škálou zariadení vybavených micro USB portom, vrátane smartfónov, tabletov, fotoaparátov, power bánk a mnohých ďalších. Ide o všestranné riešenie, ktoré bude fungovať v každej situácii.

Odolnosť a bezpečnosť
Pevná konštrukcia kábla a kvalitné materiály použité pri jeho výrobe zaisťujú dlhodobé používanie bez rizika poškodenia. Zosilnené puzdro a konštrukcia odolná voči ohybu minimalizujú riziko oderu a zlomenia, čo z neho robí ideálnu voľbu pre každodenné použitie.

Jednoduché použitie
Dĺžka 1 meter je optimálna pre každodenné použitie, zaisťuje pohodlie pri nabíjaní a synchronizácii dát. Kábel je ľahký a flexibilný, vďaka čomu sa ľahko prenáša a skladuje doma, v kancelárii aj na cestách.

Štýlový vzhľad
Vďaka estetickému dizajnu sa hodí do moderných zariadení a interiérov. Je nielen funkčný, ale aj elegantný, čo ešte zvyšuje jeho úžitkovú hodnotu.

špecifikácia:

  • Model: FullLINK AMIO-01431
  • Konektory: USB A - micro USB
  • Dĺžka: 1 m
  • Maximálny nabíjací prúd: 2,4A
  • Farba: Čierna
  • Kompatibilita: Zariadenia s micro USB portom

Výberom USB micro USB kábla FullLINK AMIO-01431 investujete do spoľahlivého produktu, ktorý splní všetky vaše očakávania súvisiace s nabíjaním a prenosom dát. Vyberte si kvalitu a funkčnosť s AMiO.

Ďalšie informácie
EAN 5903293014318
Hmotnosť 0.036000
Vstup USB
Výstupný konektor USB micro
Dĺžka 100,00 cm
Výkon 2,40 A
Balenie 1 kus
Výrobca Amio
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené