+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Amio Kábel USB-C / USB-C - 60W - 200cm - FullLINK - čierny

6,17 €
3-6 dni
SKU
AMI-03915

Vyberte si kvalitu, výkon a spoľahlivosť s nabíjacím káblom USB-C - USB-C 60W 200 cm s funkciou prenosu dát. Objavte nový rozmer nabíjania a prenosu dát pre svoje zariadenia už dnes!

Objavte najvyšší výkon a všestrannosť s nabíjacím káblom USB-C - USB-C, ktorý zaisťuje rýchle nabíjanie a bleskurýchly prenos dát. Ideálne pre moderné zariadenia, ponúka bezkonkurenčný komfort a spoľahlivosť pre každodenné použitie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vysoký nabíjací výkon : Podporuje nabíjanie až 60 W, čo vám umožní rýchlo nabíjať širokú škálu zariadení vrátane notebookov, smartfónov, tabletov a ďalších zariadení s portom USB-C.
  • Prenos dát : Rýchlosť prenosu dát až 480 Mbps vám umožňuje rýchlo a efektívne prenášať súbory, fotografie, videá a hudbu medzi zariadeniami.
  • Optimálna dĺžka : dĺžka 200 cm je dokonalým riešením, ktoré zaisťuje pohodlie pri používaní doma, v kancelárii aj na cestách. Kábel je dostatočne dlhý, aby poskytoval voľnosť pohybu, no zároveň dostatočne kompaktný, aby neprekážal pri každodennom používaní.
  • Odolná konštrukcia : Kábel vyrobený z najkvalitnejších materiálov je odolný voči poškodeniu a zamotaniu. Pevná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní.
  • Bezpečnosť : Vybavený pokročilou ochranou proti prehriatiu, prepätiu a preťaženiu, zaisťuje bezpečné nabíjanie a ochranu vašich zariadení.

Prečo sa oplatí vybrať si náš kábel?

  • Všestrannosť : Kompatibilné so širokou škálou zariadení vybavených USB-C vrátane notebookov, smartfónov, tabletov a ďalších. Ideálne pre používateľov moderných technológií.
  • Rýchlosť a efektivita : Vďaka podpore nabíjania až 60 W a rýchlemu prenosu dát môžete ušetriť čas a zvýšiť produktivitu.
  • Pohodlie pri používaní : 200 cm dlhá a pevná konštrukcia zaisťuje pohodlie a odolnosť používania v každej situácii, doma aj na cestách.
  • Bezpečnosť na prvom mieste : Pokročilé zabezpečenie chráni vaše zariadenia pred poškodením a dodáva vám istotu a pokoj pri každodennom používaní.

Vyberte si kvalitu, výkon a spoľahlivosť s nabíjacím káblom USB-C - USB-C 60W 200 cm s funkciou prenosu dát. Objavte nový rozmer nabíjania a prenosu dát pre svoje zariadenia už dnes!

Ďalšie informácie
EAN 5903293039151
Hmotnosť 0.056000
Výstupný konektor USB-C
Dĺžka 200,00 cm
Farba čierna
Zvolená farba čierna
Výkon 60,00 W
Balenie 1 kus
Výrobca Amio
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené