+421 905 410 728

Dodanie od 4,2 €, nad 120 € zadarmo

Amio Kábel USB-C / Lightning - 20W - 100cm - FullLINK

6,03 €
3-6 dni
SKU
AMI-03898

Vyberte si kvalitu, výkon a spoľahlivosť s káblom USB-C - iPhone PD 20W 100cm s funkciou prenosu dát. Objavte nový rozmer nabíjania a prenosu dát pre váš iPhone ešte dnes!

Predstavujeme unikátny USB-C - Lightning kábel, vytvorený pre užívateľov iPhone, ktorí očakávajú rýchle nabíjanie a spoľahlivý prenos dát. Vďaka technológii Power Delivery (PD) s výkonom 20W sa váš iPhone nabije rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.

Kľúčové vlastnosti:

  • Fast Power Delivery (PD) nabíjanie : Podpora až 20W nabíjania vám umožní rýchlo nabiť váš iPhone, čo vám umožní dosiahnuť 50 % nabitia už za 30 minút.
  • Prenos dát : Rýchlosť prenosu dát až 480 Mbps zaisťuje rýchly a efektívny prenos súborov, fotografií, videí a hudby medzi zariadeniami.
  • Optimálna dĺžka : 100 cm, zaisťuje pohodlie pri používaní doma, v kancelárii aj na cestách. Kábel je dostatočne dlhý na to, aby umožňoval voľnosť pohybu, no zároveň dostatočne kompaktný, aby neprekážal pri každodennom používaní.
  • Odolná konštrukcia : Kábel vyrobený z najkvalitnejších materiálov je odolný voči mechanickému poškodeniu a zamotaniu. Pevná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní.
  • Bezpečnosť : Vybavená pokročilou ochranou proti prehriatiu, prepätiu a preťaženiu zaisťuje bezpečné nabíjanie a ochranu vášho iPhone.

Prečo sa oplatí vybrať si náš kábel?

  • Kompatibilita so zariadeniami Apple : Špeciálne navrhnuté na prácu s telefónmi iPhone a ďalšími zariadeniami Apple vybavenými portom Lightning, čo zaisťuje optimálny výkon a plnú kompatibilitu.
  • Výkon a rýchlosť : Vďaka technológii 20W Power Delivery a rýchlemu prenosu dát ušetríte čas a zvýšite efektivitu svojej práce.
  • Pohodlie pri používaní : 100 cm dlhá a pevná konštrukcia zaisťuje pohodlie pri používaní v každej situácii, doma aj na cestách.
  • Bezpečnosť na prvom mieste : Pokročilé zabezpečenie chráni vaše zariadenia pred poškodením a dodáva vám istotu a pokoj pri každodennom používaní.

Vyberte si kvalitu, výkon a spoľahlivosť s káblom USB-C - iPhone PD 20W 100cm s funkciou prenosu dát. Objavte nový rozmer nabíjania a prenosu dát pre váš iPhone ešte dnes!

Ďalšie informácie
EAN 5903293038987
Hmotnosť 0.033000
Výstupný konektor Apple Lightning, USB-C
Dĺžka 100,00 cm
Farba biela
Výkon 20,00 W
Balenie 1 kus
Výrobca Amio
Copyright © 2009- , JUMAKL, s.r.o., všetky práva vyhradené